Aanbiedingen Partners WinWin voor iPhone & Android Aanmelden als ondernemer Contact

WinWin

Lokale aanbiedingen van Lokale ondernemers

Gift

Gratis bio-stimulatie proefbehandeling€37,50 €0,00

Direct definitief centimeters verliezen met onze aanpak!
Tot 4 cm verliezen tijdens deze proefbehandeling.

  • 2Perform voor betere gezondheid, meer vitaliteit,  snel en duurzaam afvallen en duidelijk zichtbare figuurverbetering met de ultieme Face- en Bodyshapers van Ultratone!

Waardoor werkt Ultratone anders en worden gezicht en lichaam als in uw droom?

  • - Biostimulatie geeft snel en langdurig resultaat
  • - De technieken werken met het lichaam samen door lichaamseigen processen te imiteren en te verbeteren
  • - Behandelingen zijn onderdeel van de 2Perform totaalaanpak met nóg intensere resultaten
  • - Uw individuele behoefte bepaalt de meest succesvolle aanpak

De proefbehandeling is gratis, de intake is volledig vrijblijvend. Geen reden meer om niet te proberen. Kijk op de volledig vernieuwde website www.2perform.net voor meer informatie

2Perform

Waarom is het toch dat de meesten onder ons die gewicht willen verliezen en op zoek zijn naar het ‘ideale’ figuur zich constant laten verleiden tot het volgen van crash diëten, intensieve fitness programma’s en ga zo maar door. Terwijl met al deze goed bedoelde programma’s en adviezen mensen alleen maar dikker zijn geworden. Als je in iets doorslaat is de balans soms ver te zoeken. Dat hebben we zelf ondervonden, de eeuwige strijd tegen de kilo’s en overgewicht. Door uiteindelijk een goede balans te vinden tussen beweging, voeding en mentaal welbevinden zijn de resultaten langzaam duidelijk geworden. Na vele reizen in Azië werden wij ‘besmet’ met het massage virus. Het deed ons besluiten om een opleiding te volgen tot massage therapeut en massagoloog (massage master) aan de Wellness Academy te Hasselt. Maar ook de levenswijze in Azië, de voeding, rust en levensbalans waren uiteindelijk de uitgangspunten voor het starten van een gezondheidspraktijk. Dat is ook de reden dat 2Perform werkt met het zelf ontwikkelde Futurebright®Futurebody concept van Futurebright®. Uiteraard kunt u bij 2Perform ook terecht voor massages (wellness en therapeutisch), losse coachingstrajecten en een voedingsadvies. Er zijn aparte programma’s voor vrouwen en mannen. Ook bedrijven kunnen terecht voor een bedrijfswellness programma.

Alles wat we zijn, is het gevolg van wat we hebben gedacht (Boeddha).

Namens het team van 2Perform,
Bert en Lilian