Aanbiedingen Partners WinWin voor iPhone & Android Aanmelden als ondernemer Contact

WinWin

Lokale aanbiedingen van Lokale ondernemers

Info

Een goed advies voor uw goud en zilver!

Waarom zou u uw goud of zilver bij ons inleveren? Een goede vraag met een simpel antwoord: transparantie.

Al onze handelingen worden voor uw ogen uitgevoerd, we beantwoorden graag al uw vragen, en ons advies is altijd kosteloos en vrijblijvend. Wij willen dat u met een goed gevoel de zaak uitloopt, een tevreden klant is meer waard dan een advertentie in de krant, het is dus ook in ons belang om u als klant een goede service en prijs te geven.

U kunt ons vinden in Geleen en Roermond.  Wij zijn gespecialiseerd inkoper van gouden en zilveren voorwerpen, tegen contante betaling ( of indien gewenst via de bank ).

Bent u niet zeker of het goud of zilver is, of weet u niet zeker of u er afstand van wilt doen. Geen probleem, ons advies is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

Info

Organiseer je eigen workshop of huur een werkruimte!€5,00

Maak je zelf leuke dingen maar weet je niet hoe je ze aan de man moet brengen?

Dan hebben wij misschien de oplossing voor je.

Bij ons kun je een rek huren voor €15,- per week. Zo kun je je zelf gemaakte spullen tentoon stellen en verkopen. Tijdens de huurperiode zorgen wij ervoor dat je tevens een link krijgt via onze website naar je eigen site en maken een vermelding op Social Media (Facebook,Instagram enTwitter) zodat je extra reclame krijgt en kunt laten zien wat je nog meer doet. Hierdoor kunnen mensen sneller met je in contact komen.

Heel rek €15,- per week

Half rek € 7.50 per week

Plank € 5,- per week

Vitrine kast per plank € 7,50 per week

2 m2 vloer €15,- per week

Maak je zelf kunst en wil je ook workshops geven maar je hebt geen lokatie om dit te kunnen doen?

Een leuke workshop organiseren of een werkruimte huren kan bij ons (prijzen in overleg). Je kunt huren per uur, per week of per maand. Kom gerust eens bij ons langs om het ter plekke te bezichtigen.

Ben je op zoek naar gezelligheid en bezig zijn met je handen?

Dan ben je bij ons van harte welkom.

Achter in de winkel hebben wij een werktafel waar je aan kan schuiven voor € 5,- om je creativiteit ten uitvoer te brengen samen met anderen. Kom je alleen voor de koffie of thee maar heb je nog geen idee, ga er gezellig bij zitten, want met elkaar praten maakt ons Art Mania vogeltje al blij.  

Op onze inloop middagen (tussen 14.00u en 16.00u) kunt u  breien, haken, patch worken, tekenen of andere creatieve activiteiten beoefenen. Lekker met een kopje koffie of thee (extra materialen hier verkrijgbaar tegen een kleine vergoeding).

Heb je zelf een idee en wil je kijken wat Art Mania voor je kan betekenen? Neem gewoon contact op of kom langs. De koffie staat klaar.

Art.Mania

Raadhuissstraat 18

6161 GD Geleen      06-83770776        www.art-mania.nl

't Gouden Huisje

Waarom zou u uw goud of zilver bij ons inleveren? Een goede vraag met een simpel antwoord: Transparantie. Al onze handelingen worden voor uw ogen uitgevoerd, we beantwoorden graag al uw vragen, en ons advies is altijd kosteloos en vrijblijvend. 
Wij willen dat u met een goed gevoel de zaak uitloopt. Een tevreden klant is meer waard dan een advertentie in de krant, het is dus ook in ons belang om u als klant een goede service en prijs te geven.

U kunt ons vinden in Geleen en Roermond. Wij zijn gespecialiseerd inkoper van gouden en zilveren voorwerpen, tegen contante betaling (of indien gewenst via de bank).

Bent u niet zeker of het goud of zilver is, of weet u niet zeker of u er afstand van wilt doen. Geen probleem, ons advies is altijd gratis en geheel vrijblijvend.