Aanbiedingen Partners WinWin voor iPhone & Android Aanmelden als ondernemer Contact

WinWin

Lokale aanbiedingen van Lokale ondernemers

Limburg Hair

Veel te vaak blijven mensen alleen praten over problemen die kaalheid of dunne haren veroorzaken. U kunt hier natuurlijk bij blijven stilstaan maar dit brengt effectieve oplossingen niet naderbij.

Wij daarentegen wensen niet stil te staan bij kaalheidsproblematiek maar willen wel graag samen met u bekijken welke van onze methoden een positieve bijdrage voor uw probleem kunnen betekenen!

Alle oplossingen die wij u kunnen bieden behoren tot de allerbeste die momenteel verkrijgbaar zijn op het gebied van haarproblematiek. Dat wij hiervan overtuigd zijn danken we niet alleen aan onze jarenlange ervaring en ruime kennis in deze marktsector maar ook aan het plezier dat we hebben in het weer geven van zelfvertrouwen en eigenwaarde van ons cliënteel.

Limburg Hair is een bedrijf dat sinds 1985 zich enkel en alleen bezig houdt met haarproblematiek. Lid van Tophaarwerkers Gilde Nederland en erkend door Erkenningsregeling Leveranciers van Haarwerken en Pruiken waardoor we met alle Nederlandse zorgverzekeraars leveringscontracten hebben!