Aanbiedingen Partners WinWin voor iPhone & Android Aanmelden als ondernemer Contact

WinWin

Lokale aanbiedingen van Lokale ondernemers

Ontbijt & lunchservice Stein

Ontbijten is belangrijk
De vakantie is voorbij en Nederland is weer aan het werk. Hoe kunt u de dag nu beter starten dan met een lekker en gezond ontbijt? Ontbijten is belangrijk om uw lichaam wakker te laten worden en om te concentreren op de taken van de dag. Zo kunt u de waardevolle uren van de ochtend optimaal besteden. 

De luxe en het gemak van ontbijtservice Nederland (bezorgen in Zuid-Limburg)
Geen tijd om 's ochtends een ontbijtje klaar te maken? Dat excuus wordt voor goed verleden tijd met de intrede van de ontbijtservice. U bestelt online een ontbijt en het wordt waar en wanneer u wilt bezorgd. Zo hoeft u het ontbijt nooit meer over te slaan om wille van tijd. U kunt uw ontbijt thuis of op kantoor laten bezorgen. Een vroege vergadering of wilt u uw collega's verrassen met een prettige start van de werkdag? Kijkt u dan eens naar de mogelijkheden van een zakelijk buffet (vanaf 5 personen).

Welk ontbijt kiest u?
U heeft met ontbijt & lunchservice Stein de keuze uit verschillende ontbijtjes. Heeft u zin een klassiek ontbijt of een luxe ontbijt? Met een klassiek ontbijt is het net alsof u de nacht in een fijn hotel door hebt gebracht. Verse jus d'orange, broodjes, fruit... Met een luxe ontbijt wordt het nóg chiquer met meer keuze en verse vis bij uw ontbijt. Ook een Frans ontbijt of een vegetarisch ontbijt behoren tot de mogelijkheden. Verras ook uw partner eens met een heerlijk vers ontbijt.