Aanbiedingen Partners WinWin voor iPhone & Android Aanmelden als ondernemer Contact

WinWin

Lokale aanbiedingen van Lokale ondernemers

Salon Mano

Bij Salon Mano in Sittard-Geleen, “kapsalon, schoonheidssalon én visagie onder een dak” is iedereen welkom: dames, heren en kinderen.

De hair- en beautyspecialisten van Salon Mano hechten waarde aan professionaliteit, kwaliteit, service en creativiteit. Ons team volgt regelmatig interne en externe trainingen en bezoekt diverse nationale en internationale beurzen om op de hoogte te blijven van de laatste trends en technieken op het gebied van uiterlijke verzorging. Ook is Salon Mano aangesloten bij de ANKO (de brancheorganisatie voor de Nederlandse kappersbranche), om op deze manier de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen en te bevorderen.

Tijdens uw ontspannend bezoek aan Salon Mano staat persoonlijke aandacht centraal en geniet u van diverse fair trade dranken en zoetigheden. Ook bieden wij seizoensdranken aan, zoals biologische zelfgemaakte limonade, smoothies, cappuccino of warme chocomelk met slagroom.

Er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de salon aanwezig. U kunt u gratis gebruik maken van WiFi in onze salon.

Winnaar “Leukste Kapsalon Limburg 2014 en 2015”, “Leukste Kapsalon Sittard-Geleen 2016”, “Creativiteitsaward 2015” en “Beste Kapper Limburg 2014-2016 (Tulpweb)”. Certificaat FAIRduurzamen (COS Limburg/Provincie Limburg).