Aanbiedingen Partners WinWin voor iPhone & Android Aanmelden als ondernemer Contact

WinWin

Lokale aanbiedingen van Lokale ondernemers

Gift

Kom naar onze winkel en krijg een voucher t.w.v. €25,00!

Maak kennis met onze beddenspeciaalzaak in de Annastraat te Geleen. U krijgt een Win Win voucher  t.w.v. €25,00 (verkrijgbaar in onze winkel) die u na verzilvering kan besteden op een minimaal bedrag van €100,00. Dat is toch een leuke kennismakingsbonus! Ook leuk om aan iemand te geven die op zoek is naar mooie spullen voor de slaapkamer. 


Geldig van 01-03-2018 t/m 30-09-2018

Beddenspeciaalzaak Suzanne's Literie

Speciaalzaak met oog voor mooie spullen!

Beddenspeciaalzaak Suzanne’s Literie bestaat sinds december 1994. Een greep uit onze A-merken zoals Aquanova, Auping, Bedding House, Cassenz, Castella, Christian Fischbacher, Damai, Dommelin, Emperior Silk, Lysdrap, Silvana, Tempur, Vandijck, Velda, geeft aan dat we met minder geen genoegen nemen.

We staan voor service, aandacht en advies op slaapkamergebied. U hebt hier te maken met een slaapkamerspeciaalzaak die sinds de opening gevestigd is in de Annastraat te Geleen. We staan als eigenaren zelf in de winkel. Met een persoonlijke benadering vanaf het moment van advies tot aankoop of aflevering van het gekochte product onderscheiden we ons in de markt.

Met vriendelijke groet, 

Suzanne en Peter van Gurp