Aanbiedingen Partners WinWin voor iPhone & Android Aanmelden als ondernemer Contact

WinWin

Lokale aanbiedingen van Lokale ondernemers

Info

Sparen voor hapjes bij Café-Terras 't Pintelierke

Vraag de stempelkaart aan op ons prachtige, grotendeels overdekte terras en spaar door het drinken van lekkere speciaalbiertjes voor een heerlijke hapje van het huis.
Wij zijn iedere dinsdag en vrijdag geopend vanaf 19.00 uur en op zondag bij goed weer vanaf 15.00 uur.

Café-Terras ’t Pintelierke: Schineksstraat 11 in Stein.


Geldig van 23-06-2017 t/m 06-05-2018

TommieGroep.nl

TommieGroep.nl vertegenwoordigt vier bedrijfsonderdelen die allen actief zijn in de gastvrijheid’s branche. Door deze disciplines te koppelen binnen één onderneming zorgen wij voor een naadloze overgang  in alle facetten die u passeert bij de organisatie voor iedere gelegenheid. Thuis, bij ons in Zalencentrum Kerensheide, het ASTA Theater in Beek of wellicht bij u op de zaak, voor ons is geen opdracht te gek.

Met minimale middelen, het maximale bereiken. Dit is wat wij sterk naar voren brengen binnen onze onderneming TommieGroep.nl.

Twee andere belangrijke pijlers zijn Kruisbestuiving en Beleving. Door deze en andere belangrijke facetten op de juiste manier samen te laten smelten, leveren wij de kwaliteit op het niveau wat u van ons als leverancier van all-in concepten mag verwachten.

Openheid van zaken naar onze gasten, klanten en relaties; de basis voor een goede vertrouwensband waarin wij vooruitstrevend en constructief (mee)denken in oplossingen. Dit samen maakt Tommiegroep.nl een stabiele partner voor nu en voor later!

TommieRent.nl is een organisatie die sinds 2008 actief is in het verhuren van audiovisuele middelen en evenementen goederen zoals biertapinstallaties, koelingen, meubilair en servies. In combinatie met onze drankenhandel leveren wij  het complete pakket voor een geslaagd evenement op locatie voor organisaties en bedrijfsleven.

Met onze kanjers van TopBediening.nl Horeca Personeel nemen wij ook al uw praktische zorgen uit handen. Ons team van enthousiaste en ervaren horecamedewerkers serveren, bedienen en ontvangen uw gasten met een vriendelijke lach. Zij bereiden alles voor en ronden alles netjes af.

Kiest u voor een gelegenheid buiten de deur,dan is onze evenementenlocatie Zalencentrum Kerensheide bijzonder geschikt voor feesten, partijen, koffietafels, borrels, evenementen en recepties. Deze accommodatie beschikt over meerdere feest en vergaderzalen en ook de bar is zeer geschikt om uw gasten te ontvangen in een gezellige, informele sfeer.

Voor een exclusieve locatie bevelen wij het ASTA Theater in Beek van harte aan. Deze zaak is bij uitstek de ideale locatie voor alle soorten evenementen. Variërend van 50 tot 800 gasten bieden wij tal van mogelijkheden omtrent feesten, bedrijfs- en verenigings- evenementen.

 Kortom alles onder één dak & voor iedere gelegenheid de juiste keuze!