Aanbiedingen Partners WinWin voor iPhone & Android Aanmelden als ondernemer Contact

WinWin

Lokale aanbiedingen van Lokale ondernemers

Deze week hebben wij geen aanbiedingen via WinWin

Café van Bommel

Al twintig jaar een begrip in uitgaand Maastricht. Bekend om zijn goede sfeer, correcte bediening, top muziek, gezelligheid en zijn dynamiek! 

Altijd vernieuwend, jong en uitdagend. We proberen altijd de trends op te pikken, voor te zijn en soms zelfs te lanceren.

Logisch was daarom ook de gedachte dat het interieur gerestyled moest worden. Denk dan aan een Van Bommel 2.0. Het toverwoord bij deze verandering werd al snel New York. Insteek werden de beruchte jaren 20 met zijn hidden bars! De uitstraling moest industrieel worden, ruig, oude pakhuizen, kortom sophisticated rough. De transformatie werd gerealiseerd in een kleine 14 dagen. En zie het resultaat. Een mooi, modern, niet Maastrichts café is ontstaan. Je waant je echt in de grote stad…

Gedurende korte tijd hebben we ervaren dat mensen positief zijn over de veranderingen. Alles is nieuw maar de typische sfeer is gebleven, precies zoals dat voor ogen stond. Ook al hebben we grootte stappen gezet in onze benadering van food, drinks, service en muziek.

Kortom kom eens sfeer proeven in onze energieke zaak! Want wij zijn klaar voor de komende jaren…