Aanbiedingen Partners WinWin voor iPhone & Android Aanmelden als ondernemer Contact

WinWin

Lokale aanbiedingen van Lokale ondernemers

-15%

Exclusieve VIP Tr​eatment€275,00 €240,00

Op speciaal verzoek, nu ook te reserveren het exclusieve VIP arrangement! 

We beginnen met een korte intake waarbij u ondertussen een voetenbad krijgt, hierna gaan de voeten een heerlijk paraffine pakking krijgen en verder de tijd krijgen om heerlijk zacht te worden. Vervolgens ondergaat U een heerlijke bijna goddelijke Hamam behandeling, inclusief scrub, peel, wash met schuim, rugmassage en rugpakking.... Als u al heerlijk ontspannen bent krijgt een gezichtsbehandeling, maar niet zomaar een gezichtsbehandeling maar het neusje van de zalm... Een heerlijke huidverbeterende behandeling met o.a.kaviaar, stamcelcomplexen en goudpartikels. Alsof dat nog niet genoeg is heeft deze gezichtsbehandeling maar liefst 3 massages, waaronder een unieke glasstaaf massage. Tijdens uw gezichtsbehandeling worden ook uw handen niet vergeten.. Uw handen krijgen een peeling, massage en daarna een heerlijk masker.. 

Wilt u ook 4 uur ondergedompeld worden in weldaad en als herboren eruit komen. Deze behandeling kost normaal €275,- , maar nu ter kennismaking slechts €240,-!  

Uiteraard kan in overleg dit arrangement anders samengesteld worden of kan er additioneel bijgeboekt worden zoals bijvoorbeeld een hightea. Het is uw VIP arrangement dus mogelijkheden zijn eindeloos. 


Geldig van 01-03-2018 t/m 30-04-2018

-10%

10% korting op behandelingen of producten tegen pigmentatie

In de Beta-White collectie past Clephar de laatste wetenschappelijke innovaties toe om de huid op te lichten, pigmentvlekken te verminderen en hyperpigmentatie actief te voorkomen.  

De unieke combinatie van het Beta-White peptidencomplex, het Sepi-White organische zuur en een hoge dosis gestabiliseerde Vitamine C vormt een effectief middel tegen pigmentatie. 

Nu in de maanden maart en april 10 % korting op zowel de behandelingen als de producten.


Geldig van 01-03-2018 t/m 30-04-2018

Cosmetique Pura

Instituut Cosmetique Pura,

Is gevestigd in Medisch Centrum Annadal, op de Brouwersweg 100, te 
Maastricht. U kunt hier terecht voor huidverbetering en wellness en 
vanaf komende zomer ook voor elektrische ontharing.

Ik ben er trots op anders te zijn! De oprechte aandacht voor mijn clienten, de bewuste keuze voor mooie niche merken en het maatwerk dat ik elke dag weer lever, maken Cosmetique Pura een unieke speler in de professionele beauty branche.

Door mijn keuzes in merken en opleidingen ben ik staat mij te profileren met superieure vakkennis en een hoogwaardig productaanbod.

Meer weten?

Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Monique

Uw huid, mijn Passie!
Cosmetique Pura Maastricht
Monique@cosmetique-pura.nl
06- 53 46 95 12