Aanbiedingen Partners WinWin voor iPhone & Android Aanmelden als ondernemer Contact

WinWin

Lokale aanbiedingen van Lokale ondernemers

New

Voorstelling: André Kuipers - Ruimtevaartcollege!

André Kuipers geeft het publiek in dit theatercollege een unieke kijk in het leven van een astronaut. André vertelt over de jarenlange weg vol uitdagingen en opofferingen om die ene, grote droom te verwezenlijken; leven en werken in het internationale ruimtestation ISS. Meer dan zes maanden verbleef André in de ruimte en hij is daardoor een van de weinige mensen die uit eigen ervaring kan vertellen wat er bij een ruimtereis komt kijken en hoe mooi het uitzicht daarboven is. Aan de hand van vele video’s en foto's neemt André u mee op een magische reis. Niets blijft onbehandeld en u krijgt precies te zien hoe het is om astronaut te worden en te zijn! De voorbereidingen en trainingen, de lancering, het wonen en werken in de ruimte, het adembenemende uitzicht, de risico’s van het vak, de landing en de revalidatie na de missie. Vanuit de ruimte is het zicht op de aarde heel anders. Wist u bijvoorbeeld dat het ruimtestation zestien keer per dag een ronde om de aarde maakt? Grenzen vervagen en activiteiten als ontbossing en luchtvervuiling worden zichtbaar voor het blote oog. Vanuit de ruimte is goed te zien dat wij wonen op een kleine bol in een groot, donker heelal; de aarde is in feite zelf een ‘ruimteschip’ met beperkte voorraden. André Kuipers nodigt u uit samen zijn reis nog een keer te beleven. Een ruimtevaartcollege vol humor, verbazing en opmerkelijke feiten, die menigeen aan het denken zullen zetten. Ook razend interessant voor jonge ‘astronauten’.


Geldig van 01-05-2018 t/m 08-06-2018

Theater Hotel De Oranjerie Roermond

Welkom in TheaterHotel De Oranjerie

TheaterHotel De Oranjerie is het favoriete adres in Roermond en verre omstreken voor zowel de zakelijke reiziger als de recreatieve gast. De Oranjerie ligt makkelijk bereikbaar in het centrum en vormt dé ideale uitvalbasis om het mooie Midden-Limburg te ontdekken. Wat ons zo uniek maakt, is het feit dat zich in ons hotel een theater bevindt. Als u kiest voor TheaterHotel De Oranjerie, zorgen wij dat het een onvergetelijk verblijf wordt, mede door de zuidelijke gastvrijheid.

TheaterHotel De Oranjerie biedt de sfeervolle ambiance voor een ontspannen avondje uit.

De theaterzaal heeft ruim 800 comfortabele zitplaatsen. De programmering omvat alle podiumkunsten en brengt het beste uit het nationale en internationale repertoire. Er is het gehele jaar door voor elk wat wils. Tijdens en na de voorstelling vindt u verpozing in de foyers en is het met een drankje plezierig nagenieten. De theaterzaal leent zich ook voor zakelijke doeleinden zoals congressen, seminars, presentaties en lezingen.