Aanbiedingen Partners WinWin voor iPhone & Android Aanmelden als ondernemer Contact

WinWin

Lokale aanbiedingen van Lokale ondernemers

Eussen Optiek

Gediplomeerd opticien in regio Valkenburg

Merkt u met autorijden, televisie kijken lezen of in het gewoonlijke dagelijkse leven dat uw ogen vermoeid raken of u zich meer moet inspannen om iets goed te zien. Dit kunnen oogklachten zijn, misschien zijn ze achteruit gegaan? Bij jongeren zijn het meestal vermoeidheidsklachten achter PC of concentratie problemen op digiborden. Maar ook vormen van hoofdpijn en droge branderige ogen kunnen problemen opleveren. Laat daarom uw ogen regelmatig goed controleren.

Een goede oogmeting geeft u inkijk in de status van uw zicht. Daarvoor wilt u een goede opticien/contactlensspecialist, het gaat tenslotte wel om uw ogen. In Valkenburg vindt u Eussen Optiek, de zaak van Pierre en Yvonne. Vol trots geopend in 2010 en een uitstekende keuze voor een oogmeting, het aanmeten van een bril of contactlenzen.

Gaar voor aktie in info naar de aanbiedingensite en infosite hier vindt u ook lekker recepten die gezond voor uw ogen zijn. We proberen deze geregeld af te wisselen met overheerlijke recepten.

Sinds 1 september 2016 is ons team uitgebreid met 1 medewerker,Tycho. Hij volgt de optiekopleiding in Roermond en is voorlopig als stagiaire bij ons werkzaam. Ondertussen kan hij u al goed adviseren betreffende montuur  en straks ook welke glazen u het beste kunt gebruiken.