Aanbiedingen Partners WinWin voor iPhone & Android Aanmelden als ondernemer Contact

WinWin

Lokale aanbiedingen van Lokale ondernemers

Actie

Inschrijven in april zónder inschrijfgeld!

Onbeperkt fitness & deelname aan groepslessen in een sfeervolle omgeving? Individueel sporten of onder begeleiding? Voor ieder wat wils. Ons enthousiaste team staat voor u klaar; samen bereiken we jouw persoonlijke doel! Tot en met 30-4-2018 geen inschrijfgeld. Meer info over onze sportschool via www.heel-fit.nl


Geldig van 01-04-2018 t/m 30-04-2018

Sportcentrum HeelFit Heel

Over HeelFit

Ontspannen sporten in een informele omgeving met veel ruimte. Dat kun je bij sportschool HeelFit. Je vindt ons aan de rand van Heel. Ben je op zoek naar een plek waar je zelfstandig kunt fitnessen en ook kunt deelnemen aan groepslessen? Dan ben je bij ons op het juiste adres. HeelFit biedt beweging en plezier voor jong en oud. Onze instructeurs staan voor je klaar met fitness, circuittrainingen en groepslessen. Onze accommodatie is met zorg ingericht. De ruime sportzalen zijn aangekleed met warme kleuren. In de fitnessruimte vind je een uitgebreide keuze aan toestellen voor conditie- en krachttraining. De ruimtes worden geventileerd en gekoeld door een uitgekiend gebouwenbeheerssysteem. Zo kun je altijd in een aangename omgeving sporten. Zomers en ’s winters.

Sporten bij HeelFit is mogelijk voor vele leeftijden! Voor personen van 12 t/m 15 jaar is er een speciaal jeugd abonnement. De jeugd sport dan onder begeleiding van een ouder/verzorger. Samen met hun ouder/verzorger mogen ze van alle faciliteiten gebruik maken, fitness en groepslessen. Sporten voor personen van 16 t/m 24 jaar is ook mogelijk, voor deze groep hebben we speciale jeugdabonnementen v.a. €19.95 p.m. Vanaf 25 jaar vallen de sporters onder de reguliere sportabonnementen. Leden onder de 18 jaar, dienen bij inschrijving een ouder/verzorger mee te komen om het lidmaatschapovereenkomst te ondertekenen.