Aanbiedingen Partners WinWin voor iPhone & Android Aanmelden als ondernemer Contact

WinWin

Lokale aanbiedingen van Lokale ondernemers

Info

​ZEISS EnergizeMe brillenglazen! Tijd om uw vermoeide ogen te verfrissen.

ZEISS EnergizeMe brillenglazen

Hoe voelen uw ogen aan het eind van de dag? Bent u een contactlensdrager en merkt u dat uw ogen vermoeid zijn na het dragen van uw contactlenzen? Wilt u weer hetzelfde comfort ervaren als wanneer u 's ochtends uw lenzen indoet? ZEISS heeft speciaal voor contactlensdragers een nieuw en innovatief brillenglas ontwikkeld wat uw ogen verfrist na het dragen uw contactlenzen, ZEISS EnergizeMe.

Deze brillenglazen bieden u de volgende voordelen.

  • Het helpt vermoeide ogen te ontspannen
  • Voorkomt verdere oogstress
  • Biedt helder en scherp zicht

ZEISS EnergizeMe brillenglazen zijn de eerste brillenglazen speciaal voor contactlensdragers en maken het overschakelen van lenzen naar een bril gemakkelijk. Daarnaast zijn ZEISS EnergizeMe brillenglazen uitgerust met een ondersteuning en een speciale coating voor het kijken op digitale schermen. Dit zorgt ervoor dat uw ogen tot rust komen na het dragen van contactlenzen terwijl u TV kijkt of uw tablet of smartphone gebruikt. Het blauwe licht afkomstig van deze schermen worden gefilterd waardoor meer oogstress voorkomen wordt.

Wilt u meer weten over deze brillenglazen of advies over uw lenzen? Neem dan contact op met Paul Block Optiek of bel ons vrijblijvend voor een afspraak.

-50%

50% korting op enkele brillen en zonnebrillen van 2017!

SALE!

Paul Block Optiek maakt ruimte voor de nieuwe collectie van 2018. Wij hebben nog enkele brillen en zonnebrillen van de collectie 2017 die wij u aanbieden met 50% korting. Let op: Rode stip = gratis montuur*! Gratis uit de collectie met de rode stip kunt u een mooie montuur uitzoeken. Deze krijgt u gratis bij aankoop van een paar nieuwe brillenglazen.

* Komt u in 2017 in aammerking voor een vergoeding van de zorgverzekeraar van kunt u daar gebruik van maken. Vraag naar de voorwaarden.


Geldig van 01-01-2018 t/m 28-02-2018

Paul Block Optiek

Paul Block Optiek is een modern en dynamisch bedrijf dat sinds 1993 gevestigd in Eijsden (bij Maastricht). Daarnaast kunt u – uitsluitend op afspraak - in de avonduren terecht in de avond-optiekzaak in Vroenhoven in België (bij Vlijtingen, Veldwezelt, Riemst, Zichen en Kanne). 

Bij Paul Block Optiek kunt u terecht voor een uitgebreide oogmeting, contactlenzen, 2nd opinion, eerlijke en persoonlijke adviezen, de nieuwste trends in brilmonturen en nog veel meer.... 

Paul Block Optiek; dé optiekzaak waar passie en perfectie de standaard is! 

De medewerkers: 
Dhr Paul Block  (Directeur, Opticiën en Contactlensspecialist) 
Mevr Rachelle Block (Eye Wellness en Schoonheidsspecialiste) 
Mevr Yolanda Dijkstra (Verkoopmedewerkster) 
Mevr Claudia Gollub  (Verkoopmedewerkster) 
Dhr Rian Jungslager (Opticiën en Verkoopmedewerker) 
Dhr Alex Marres ( Opticiën en Contactlensspecialist) 
Mevr Lindsay Jongen (Verkoopmedewerkster) 
Dhr Philippe Tulemello (Verkoopmedewerker)

Tot ziens bij Paul Block Optiek in Eijsden en Vroenhoven.