Aanbiedingen Partners WinWin voor iPhone & Android Aanmelden als ondernemer Contact

WinWin

Lokale aanbiedingen van Lokale ondernemers

New

Nu in onze winkels: fiets van topkwaliteit!€579,00 €399,00

Nu in onze winkels!!

Wie kent hem niet, de transportfiets met het kenmerkende robuuste uiterlijk, stevige frame en natuurlijk de voordrager. De U4 Transport is dé transportfiets en een echte musthave voor naar school, werk en die afspraak met vrienden in de stad. Een fiets om elke dag te gebruiken. Voor de juiste framemaat: 50 cm - vanaf een minimale lichaamslengte van 150 cm en de 57 cm uitvoering vanaf een lichaamslengte van 165 cm.

Deze U4 heeft 3 versnellingen, terugtraprem, dubbele standaard en stuurvergrendeling zodat de fiets niet snel omvalt. Ook zit er een uiterst comfortabel zadel op en extra grote banden, met antileklaag, voor extra comfort. Met de voor- en achterdrager neem je eenvoudig veel spullen mee. Voorzien van batterijverlichting en reflectie voor goede zichtbaarheid. Slechts 19 kilo door het aluminium frame. Voor de juiste maat zie de tabel bij afbeeldingen. Standaard 2 jaar fabrieksgarantie.

Voor meer informatie, klik hier!


Geldig van 24-04-2018 t/m 01-06-2018

Peeters Bike Totaal

Bij Peeters Bike Totaal in Heel en Heythuysen staat kwaliteit en service voorop.

U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment aan nieuwe en tweedehands fietsen, fietskleding, fietsonderdelen, reparaties, fitnessapparaten, bakfietsen en driewielers. Allemaal uit voorraad leverbaar.

Ook kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice op dinsdag t/m vrijdag.

Wij verwelkomen u graag in een van onze beide filialen.
 
Onze merken: Rih, Batavus, Sparta, Gazelle, Cortina, Merida, Loekie, Snake, Dutch-ID.