Aanbiedingen Partners WinWin voor iPhone & Android Aanmelden als ondernemer Contact

WinWin

Lokale aanbiedingen van Lokale ondernemers

Info

Pop On Top 2018

Ook in 2018 weer twee dagen feest bovenop de Cauberg!

Kensington, Rowwen Hèze, André Hazes, Paul Elstak en Snollebollekes: het zijn slechts 5 top namen van een flink pakket aan topacts die dit jaar te zien zijn op hét muziekspektakel van Valkenburg! Een heel weekend lang kunnen bezoekers genieten van een lokaal festival met regionale allure, landelijke topacts en Bourgondische gezelligheid. 

En dat allemaal bovenop de wereldberoemde Cauberg.

Op het festivalterrein op de Cauberg is er écht voor elke feestganger wat wils. Na eerdere toevoegingen als de Feesttent, de Singer songwriter stage en het vorig jaar zeer populaire Café Nol, heeft de organisatie ook voor haar achtste editie weer een nieuwe stage toegevoegd. Dit jaar zorgt de partycrew van Café ’t Hoekje – onlangs uitgeroepen tot het beste feestcafé van Limburg – voor onvergetelijke dagen in de Spiegeltent. Van ballermanhits en Hollandse smartlappen tot après ski en 90’s parties: hier vindt je alle ingrediënten voor een goed feestje!

Weekendtickets €67,50 en dagtickets €41,50

Meer informatie over alle tickets: www.popontop.nl/tickets

Complete line- up zien? www.popontop.nl/line-up 

Pop on Top Valkenburg

Pop on Top is ontstaan vanuit een streven om Valkenburg aan de Geul op de kaart te zetten en tevens om de lokale inwoners een gezellig én goed festival te bieden, gewoon om de hoek. Maar inmiddels weten ook bezoekers uit de omliggende regio en van ver buiten Valkenburg het festival te vinden. 

Pop on Top staat voor een ongedwongen sfeer en vermaak voor iedereen. De locatie, bovenaan de beroemde Cauberg, speelt een belangrijke rol in de beleving van het festival. De groene omgeving, het prachtig uitzicht, vrolijke mensen en elk jaar weer een heerlijk lentezonnetje. 

Bij Pop on Top kan de sfeer gewoon niet stuk.