Aanbiedingen Partners WinWin voor iPhone & Android Aanmelden als ondernemer Contact

WinWin

Lokale aanbiedingen van Lokale ondernemers

-10%

10% korting op een ​Trapezi Hellenic-Griekse Tafel!€30,00 €27,00

Trapezi Hellenic-Griekse Tafel

Laat u verrassen!

Wij hebben voor u een keuze gemaakt uit verschillende gerechten die de Griekse keuken rijk is.


Wij serveren voor u:

Een Mix van koude en warme voorgerechten

~~*~~

Als hoofdgerecht diversen soorten vlees en vis

~~*~~

Het dessert is natuurlijk zoet, zoals u van de Grieken gewend bent


Onze Griekse tafel is uitsluitend verkrijgbaar voor een gehele tafel en kost i.p.v. €30,- p.p. 10% korting, dus €27,- p.p. (exclusief drank), alleen geldig van maandag t/m donderdag!

Restaurant Onassis

Welkom bij Restaurant Onassis.

De Griekse Traditionele Keuken in hartje Meerssen. Restaurant Onassis heeft meer dan 100 zitplaatsen, verdeeld over 3 etages. De mergelkelder met zijn oude gewelven, de begane grond met zijn rood geverfde muur, behangen met vele foto’s en prentkaarten, en de eerste etage die omringd is door mooie elementen van het rijke leven aan de zee. En dan is er natuurlijk nog ons zonnig terras, gelegen tegenover de mooie Basiliek waarop u op mooie dagen, onder het grote zonnescherm kunt genieten van een heerlijk zomers diner, zodoende kunt u naar wens in of uit de zon zitten.

Op 9 juni 2002 was de officiële opening van Onassis - De Moderne Griek in Meerssen. Dat is dus inmiddels alweer 14 jaar geleden! 
Er is in die 14 jaar veel gebeurd en we hebben er veel aan gedaan om nieuwe gasten kennis te laten maken met ons restaurant. Eén ding hebben onze gasten allemaal gemeen: Het zijn levensgenieters! Hier zoeken zowel koppeltjes, zakenrelaties, toeristen als gezinnetjes de gemoedelijke sfeer op en dompelen ze zich voor een paar uurtjes onder in een zuiderse sfeer. We beleefden in de afgelopen 14 jaar hoogte- en dieptepunten, maar inmiddels zijn we een stuk wijzer en zijn we trots op ons zelf. In 2009 kwam de bekroning, toen KHN ons uitriep tot 'Meest Markante horecaondernemers van Zuid Limburg'. We kijken uit naar de volgende jaren!
Restaurant Onassis; Happy people, modern interieur en een zonnige mix van echte Griekse gerechten!

Wij hopen u snel te mogen ontvangen bij Onassis zodat wij kunnen bijdragen aan een heerlijk avondje uit!

Sto Epanidin (Tot Ziens),

Georgios en Iris Papachatzis-Laheye