Aanbiedingen Partners WinWin voor iPhone & Android Aanmelden als ondernemer Contact

WinWin

Lokale aanbiedingen van Lokale ondernemers

New

Maak uw eigen likeur met de Pineut collectie!

Zelf likeur maken is leuk. En wij maken het ook nog eens heel simpel. De natuurlijke ingrediënten van de Pineut collectie zijn zorgvuldig samengesteld, waardoor je zelf nog maar heel weinig hoeft te doen. Voeg zelf de alcohol toe, schud dagelijks even liefdevol de fles en wacht geduldig af. Binnen no-time geniet je van jouw eigen heerlijke likeur.

Wij weten dat niets zo veelzijdig is als smaak, daarom komen de Pineut doe-het-zelf-likeuren in alle smaken én maten.

In onze winkel zijn verschillende smaken van de Pineut collectie te verkrijgen. Kortom: koop een flesje Pineut, voeg de alcohol toe, schud dagelijks tot het gewenste resultaat bereikt is. 

Loop bij ons binnen voor de mogelijkheden en verdere informatie!


Geldig van 15-01-2018 t/m 15-05-2018

Borgonya Slijterij & Cadeaushop

Cadeaushop

Borgonya verkoopt tijdloze klassiekers en trendy decoratie in verschillende materialen. De woondecoratie van Borgonya is dan ook heel uitgebreid: van bloempotten tot keukenaccessoires, van meubelen tot uurwerken, van kaders tot textiel!

Of u nu op zoek bent naar een cadeau voor een man of vrouw! Bij Borgonya is het mogelijk een gezamenlijk cadeau samen te stellen, zoals bijvoorbeeld een sublieme cognac voor de man en een mooie woondecoratie voor de vrouw!

Slijterij

Borgonya Slijterij & Cadeaushop heeft een eigen ingebouwde slijterij in haar pand, met een enorm assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac, bij Borgonya bent u aan het juiste adres!

Sid Dickens wandtegels

Vanaf heden mogen wij ons verkooppunt noemen van de wandtegels van Sid Dickens.