Aanbiedingen Partners WinWin voor iPhone & Android Aanmelden als ondernemer Contact

WinWin

Lokale aanbiedingen van Lokale ondernemers

Deze week hebben wij geen aanbiedingen via WinWin

SNS Bank Maastricht

Waar staan we voor?
SNS vindt dat bankieren echt anders kan. Beter. Normaler. We zijn een toegankelijke bank en staan klaar voor jou. Met eenvoudige en begrijpelijke betaal-, spaar- en hypotheekproducten. Met producten die je een duidelijk voordeel bieden.

We zijn er voor jou
We zijn er voor alle mensen die het gevoel hebben gekregen dat banken er meer voor zichzelf zijn geweest dan voor hen. Zo zijn we ooit begonnen en zo gaan we verder. We zijn een bank voor jou. 

Geschiedenis
SNS staat voor Samenwerkende Nederlandse Spaarbanken en bestaat al bijna 200 jaar. In 1817 werd de eerste Nederlandse spaarbank opgericht. In 1987 gingen 2 spaarbanken samen en vormen sinds dat moment SNS. 

Onderdeel van SNS Retail Bank
SNS is onderdeel van SNS Retail Bank. SNS Retail Bank heeft 5 verschillende merken: ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank, Zwitserleven Bank en SNS. Deze 5 merken werken veel samen om de kosten zo laag mogelijk te houden. 

Werken bij SNS?
Lijkt het je leuk om te werken in een financiële wereld die steeds verandert? Ga als werknemer, franchisenemer of stagiair aan de slag. 

Voor journalisten, bloggers en opinieleiders
Ben je op zoek naar persberichten, een contactpersoon of andere informatie? 

Denk je met ons mee?
Vind je het leuk om mee te praten en mee te denken? Sluit je dan aan bij de SNS Community, hét online platform van en voor klanten van SNS. Of praat mee in onze Klantenraad.