Aanbiedingen Partners WinWin voor iPhone & Android Aanmelden als ondernemer Contact

WinWin

Lokale aanbiedingen van Lokale ondernemers

Tegel Outlet Maastricht

Na 16 jaar in Echt, zijn we met ons bedrijf verhuisd naar Maastricht. De bakermat van de keramiek in Nederland en onze thuisbasis.
Wij werken al 20 jaar samen met producenten, agenten en groothandelaren binnen de keramische industrie.
Vanuit onze relaties kunnen wij bij gerenommeerde tegelfabrieken rechtstreeks de tegels inkopen. Een gedeelte van de wand- en vloertegels en de mozaïeken komen uit o.a. faillissementen en restpartijen.
Wij verkopen louter en alleen maar eerste keus tegels en dat voor de laagste prijs. Iedere zaterdag is het open huis bij Tegeloutlet Maastricht.. Doordeweeks kunt u bij ons terecht van 8-17 uur, maar let wel op: eerst even bellen naar 06-14050372. We zijn niet altijd aanwezig en zouden het vervelend vinden als u voor een gesloten deur komt te staan.
We hebben een ruime keuze in trendy en klassieke tegels voor badkamer- en keukenvloer en wand. Een breed assortiment van onze vloertegels en wandtegels staat op onze website aangeboden. Daarnaast hebben wij veel snel roulerende partijen in de outlet staan, waarbij de regel op = op van toepassing is. Uiteraard doen wij ons uiterste best om de website zo actueel mogelijk te houden.

Dus wees welkom bij Tegel Outlet Maastricht en kom langs om uw voordeel bij ons te doen.