Aanbiedingen Partners WinWin voor iPhone & Android Aanmelden als ondernemer Contact

WinWin

Lokale aanbiedingen van Lokale ondernemers

Actie

5+1 gratis: Heerlijke wijnsoort voor bij de asperges!€7,99

Domaine Malet Sauvignon Blanc Touraine

Deze prachtige wijn wordt gemaakt van 100% Sauvignon Blanc druiven. De wijnstokken groeien in een gebied dat rijk is aan klei, kalksteen en vuursteen. De vinificatie vindt plaats met behulp van een thermoregulatie van de vaten. De wijn rijpt op gist voor ongeveer 6 maanden.

Gouden kleur met groene reflecties. Het bouquet toont aroma's van citrus en tropisch fruit. Heerlijk verfrissend en vol van smaak. 

Deze aromatisch en fruitige Sauvignon Blanc is een perfecte match met asperges, zeevruchten, oesters, vis of geitenkaas.

€7,99 per fles, nu 5+1 gratis!Geldig van 01-04-2018 t/m 30-04-2018

Wijnhuis Heythuysen

Met ingang van 1 februari 2012 is Wijnhuis Heythuysen in handen van Gradje Nijssen. Hij is voor de meesten geen onbekende. Hij is hier vanaf 2002 werkzaam als bedrijfsleider. Gradje heeft daarvoor enige tijd in de horeca gewerkt en ook een horecaopleiding gevolgd.

Wijnhuis Heythuysen is een speciaalzaak op het gebied van wijnen, (speciaal) bieren, gedistilleerd, relatiegeschenken en delicatessen. Hierin hebben wij een uitgebreid assortiment. Onze speerpunten zijn service en advies. Wij hebben wel degelijk het besef dat we daar onderscheid mee kunnen maken. Wij zijn aangesloten bij “De Wijnproevers”. “De Wijnproevers”  is een groep van 44 zelfstandige slijterijen door heel Nederland die samenwerken en daardoor een optimale kennis en inkoopkracht hebben. Wij selecteren en importeren wereldwijd de mooiste wijnen en bieden U die altijd tegen een aantrekkelijke prijs aan. Een optimale prijs/kwaliteitverhouding is waar “De Wijnproevers” voor staan.

Wij hebben een uitgebreid assortiment wijnen, gedistilleerd, pils, speciaal bieren, frisdrank, alcoholvrije dranken en ga zo maar door. Tevens hebben wij een ruime keuze aan verse kazen, olijven, tapenades en voorverpakte delicatessen. Mochten wij een product niet op voorraad hebben dan krijgen wij wekelijks van diverse leveranciers geleverd en zullen wij altijd proberen dit product voor U te bestellen. Ook zijn wij gespecialiseerd in relatiegeschenken, zowel voor de particulier als bedrijven. Wat betreft het advies kunnen wij natuurlijk niet zonder een gedegen opleiding. Enkele personeelsleden beschikken over diverse vakdiploma’s, waaronder het Wijncertificaat en Slijtersvakdiploma. Gradje Nijssen is zelfs Vinoloog van de Wijnacademie. Heeft U een leuk menu samengesteld, dan kunnen wij U uiteraard ook van een bijpassend wijnadvies voorzien. Wij hebben tevens enkele tapinstallaties en een ruime hoeveelheid statafels die wij verhuren. En haalt U bij ons de drank dan krijgt U er het bijbehorend glaswerk gratis in bruikleen bij. Wij kunnen U een passend advies geven voor U feest of partij, betreffende hoeveelheden en keuzes.
Wij zien U graag eens in onze winkel.

Team Wijnhuis Heythuysen