Aanbiedingen Partners WinWin voor iPhone & Android Aanmelden als ondernemer Contact

WinWin

Lokale aanbiedingen van Lokale ondernemers

Menu

Aspergemenu bij Zinc wine&dine!€97,50

ASPERGES BIJ ZINC!!!!!!

KOM SAMEN LEKKER SNOEPEN VAN ONS ASPERGEMENU IN APRIL EN MEI.

Fingerfoods, voor-, hoofd- en nagerecht inclusief "TEANUM 'ALTA' IGP PUGLIA FALANGHINA”, tafelwater en koffie of thee als afsluiter.

Vermeld bij de reservering: ASPERGE en eventuele allergieën en/of dieetwensen.

€97,50 voor 2 personen.

Reserveren verplicht.


Geldig van 01-04-2018 t/m 31-05-2018

Zinc Wine en Dine

Wilt u genieten van een heerlijke maaltijd in een ongedwongen, gezellig en luxe restaurant? Dan bent u bij Zinc wine&dine op het juiste adres. Dit sfeervolle ingerichte restaurant is gevestigd bij de stenen brug aan de historische Roerkade in Roermond, dichtbij het centrum en de Maasplassen.

Met een uitgebreide en gevarieerde menukaart bieden wij voor iedereen wat wils. Onze menukaart wisselt met de seizoenen mee. Ook vegetariërs en mensen met een allergie of met een bepaald dieet komen hier niets tekort.

Bij ons bent u bij de perfecte bestemming voor een avondje uit, groepsdiner of voor een feest. Het is een plek waar u kunt ontspannen en genieten. Zowel ’s zomers als ook ’s winters kunt u bij ons terecht voor een goed glas bubbels, wijn of bier, een culinaire verwennerij en een gezellige avond uit. In de zomer kunt u genieten op ons mooi en groot terras met een schitterend uitzicht op de Roer.