Over Caffè Gusto

Un pezzo di Italia

Caffè Gusto is de perfecte plek voor een goede kop koffie, een heerlijke lunch of een lekker tussendoortje. In onze zaak op het gezelligste plein van Valkenburg waan je je even in Italië. Zoek een plekje in onze sfeervolle, eigentijdse zaak of neem plaats op ons ruime terras aan de Geul en geniet van al het lekkers dat wij serveren. Caffè Gusto is een moderne, ontspannen plek om ongedwongen van je dag te genieten. La vita è bella!

Passione per il caffè

Voor Italianen is er bijna niets zo belangrijk als koffie drinken. Bij Caffè Gusto kun je genieten van de echt Italiaanse Caffè Manetti, gebrouwen vanuit een oprechte passie voor de lekkerste espresso.

Prima colazione

Bij Caffè Gusto kun je rustig wakker worden met een heerlijk ontbijtje, geserveerd tussen 10:00 en 11:00. Begin je dag goed met een kop koffie of thee, croissantjes, verse Jus d’ Orange en een gekookt eitje.

Lunch lekkernijen: delizioso

Wij serveren diverse overheerlijke lunchgerechten: puur van smaak en bereid met liefde. Onze rustieke broodsoorten worden belegd met smaakvolle producten, vaak ambachtelijk geproduceerd in onze streek en biologisch waar mogelijk. Verder kun je genieten van huisbereide soepen, salades of heerlijke warm hoofdgerechten.

Dolce far niente

Ook voor een klein hapje en een drankje kun je terecht bij Caffè Gusto. Italianen zijn meesters in de kunst van het nietsdoen, het is er zelfs een wezenlijk onderdeel van het leven. Klinkt goed, toch? Ontspan, je hebt het verdient.

Theo Dorrenplein 6
6301 DV, Valkenburg

Maandag vanaf 10:00
Dinsdag vanaf 10:00
Woensdag vanaf 10:00
Donderdag vanaf 10:00
Vrijdag vanaf 10:00
Zaterdag vanaf 10:00
Zondag vanaf 10:00
Volg ons op social media