1+1 Haan Optiek Stein

Toffe kinderbrillenactie! Ontvang een 2e kinderbril compleet gratis!

Bij aanschaf van een complete kinderbril ontvangt u de 2de kinderbril gratis compleet met glazen.

* Glazen zijn voorzien van een kraswerende laag en ontspiegeling!Over Haan Optiek

Haan Optiek is al vanaf 1975 een begrip in Stein vanwege onder andere uitstekende service en garantie, gediplomeerde vakmensen en een uitgebreide collectie monturen en producten. Sinds 1 oktober 2007 zijn Mark en Arlette Beenen de trotse eigenaars van Haan optiek. Met ons 4-koppig team (Mark en Arlette, Jurgen Molenaar en Lies Houben-Schmeitz) willen wij u graag van dienst zijn. Bij Haan Optiek vindt u op het gebied van de oogmeetkunde de modernste apparatuur omdat wij de hoogste eisen stellen aan de kwaliteit van een deskundige oogmeting. Bovendien volgen wij de laatste trends en ontwikkelingen wat betreft (zonne)brillen en contactlenzen. Loop gerust eens binnen bij Haan Optiek om te zien wat de mode te bieden heeft en maak uw keuze met behulp van onze Smart Mirror.

Bij ons staat oogzorg voorop. U moet uiteraard in eerste instantie goed kunnen zien. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde apparatuur en technieken garanderen wij de hoogste mate van service en kwaliteit. Een (zonne-)bril of contactlenzen zijn ook echte gezichtsbepalers. Een onmisbare accessoires en onderhevig aan de laatste trends op modegebied.

Wij hebben de collectie die uw persoonlijke voorkeuren onderstrepen en uw uiterlijk accentueren. Vakkennis, persoonlijke aandacht en ouderwets goede service: dat zijn de eigenschappen die er samen voor zorgen dat wij u de beste oogzorg kunnen bieden!

Raadhuisplein 55
6171 JC, Stein

Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 20:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Volg ons op social media