Bouwkundig Advies Bureau

Bon Bouwkundig Advies Bureau Puth

25 euro kortingsbon voor Bouwtechnische Keuring bij aan- en verkoop van uw woning!

Ook voor een Bouwtechnische keuring voor de aan- en verkoop van uw woning of gebouw bent u aan het goede adres bij DesignPlanning.

Een bouwkundige keuring geeft u een feitelijk inzicht in de staat van het huis of gebouw. Een bouwtechnische inspectie geeft uitsluitsel over de kwaliteit van het huis of gebouw en over de staat van het onderhoud. Een bouwkundig onderzoek geeft u inzicht in de kenmerken en eventuele gebreken van een gebouw en de installaties. De inspectiegegevens bieden duidelijkheid over de conditie van het gebouw voor u en/of andere investeerders, maar ook voor andere partijen waar u mee samenwerkt. U heeft direct inzicht in de kracht en zwaktes van (kenmerken) uw huis of gebouw.

Mijn naam is Hans Hoedemaekers en ben de eigenaar/bouwkundige van DesignPlanning.nl, Bouwkundig Advies Bureau gevestigd te Puth in de provincie Limburg.

Ik heb meer dan 38 jaren ervaring als bouwkundige; zowel in het ontwerpen als het begeleiden van bouwwerken en woningen.

Hans Hoedemaekers, DesignPlanning.nl is opgenomen in het Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs (NRBI).

Het Nederlands Register voor Bouwkundig Inspecteurs is zowel voor de opdrachtgevers, als voor de gehele branche een goede ontwikkeling en een waarborg voor de kwaliteit van uw Bouwkundige Keuring!

https://designplanning.nl/home/aanvraag-bouwkundige-keuring


*Wil je gebruik maken van deze aanbieding reserveer telefonisch o.v.v. WinWin Limburg.

Over Bouwkundig Advies Bureau

Bouwkundig Advies Bureau DesignPlanning.nl ontzorgt u bij al uw bouwplannen!

Verbouwplannen? Bouwplannen? Hoe moet uw Droomhuis eruit zien?
Heeft u een behoefte aan een extra slaapkamer of werkkamer?
Hoe moet het onderhoud van uw woning worden aangepakt?
Het onderhoud van de tuin groeit u boven het hoofd?

Bouwkundig Adviesbureau DesignPlanning begeleidt u door het gehele bouwproces; van het idee via het ontwerp, de bouwtekeningen, vergunningen, bestek en begroting, het zoeken van een geschikte aannemer en begeleidt de uitvoering.

Kortom: DesignPlanning ontzorgt u tijdens het bouwproces!
DesignPlanning.nl heeft als motto: “Stop met verkopen, start met verbouwen!”

Een bouwkundige die 36 jaar ervaring heeft in het ontwikkelen van bouwprojecten voor de Nederlandse en Amerikaanse overheid. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.

Neem gerust contact op: [email protected] of 06-22083189 en laat u verrassen!

Nieuws van Bouwkundig Advies Bureau
01/05/2019

Bouwtechnische keuring voor de aan- en verkoop van uw woning bij Designplanning.nl

Ook voor een Bouwtechnische keuring voor de aan- en verkoop van uw woning of gebouw bent u aan het goede adres bij DesignPlanning. Een bouwkundige keuring geeft u een feitelijk inzicht in de staat van het huis of gebouw. Een bouwtechnische inspectie geeft uitsluitsel over de kwaliteit van het huis of gebouw en over de staat van het onderhoud. Een bouwkundig onderzoek geeft u inzicht in de kenmerken en eventuele...

Lees verder

Irenestraat 36
6155 KX, Puth

Volg ons op social media