Wood-line Meubel Woonwinkel

Over Wood-line Meubel Woonwinkel

Wood-Line is een meubelspeciaalzaak, waar meubelen vakkundig op maat worden gemaakt. Er worden niet alleen meubelen aangeboden, maar ook leuke accessoires voor in huis. Tevens is er een showroom met een uitgebreide collectie eiken meubelen. Alles kan voor u op maat en naar eigen idee gemaakt worden, zowel het klassieke eiken meubel als ook het strakke eiken. Een van onze sterkste kanten is het vervaardigen van eettafels en salontafels. Wij werken onder andere ook met andere houtsoorten met als voorbeeld kersen en noten. De meubels worden tevens ook vervaardigd in edelfineer. Wood-Line kan meubelen leveren van verschillende meubelfabrikanten en groothandels. Deze meubelen kunnen ook vaak iets worden aangepast of veranderd (bijvoorbeeld aan de indeling van een kast of aanpassing van kleur).

Wij hebben verschillende soorten meubelen te bieden, zoals:
- Dressoirs en kasten. In onze showroom staat een grote collectie dressoirs en kasten, waaronder fabrieks als eigengemaakte.
- TV meubels. In tv en stereo meubelen staat u bij ons voor een grote keus, ook hier geldt weer wat er niet staat, is te maken in zowel massief als edelfineer.
- Eetkamer en salontafels. Dit is onze specialiteit. Eetkamer (o.a. boomstamtafels) en salontafels te kiezen in bijna ieder maat of model, tevens diverse houtsoorten.
- Eetkamerstoelen. Deze kunnen we leveren van verschillende fabrieken en toeleveranciers. In zowel hout, stof en leer.
- Slaapkamers. Wij maken voor u de mooiste slaapkamers op maat en wens.
- Herstelwerkzaamheden aan meubelen.

Raadhuisstraat 20
6161 GD, Geleen

Donderdag 11:00 - 18:00
Vrijdag 11:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Buiten openingstijden op afspraak voor Maatwerk
Volg ons op social media