Info Muuskes Beek

Babyshowers! High-tea, workshops en een mooi cadeau voor de mama-to-be!

BABYSHOWERS

High-tea, workshops en een mooi cadeau voor de mama-to-be!

Verdient jouw zwangere (schoon)zus, vriendin of collega het om eens flink in het zonnetje gezet te worden? Verras haar dan met een gezellige babyshower, georganiseerd bij Muuskes! Het is mogelijk om dit, buiten openingsuren, te organiseren in de winkel.
Wat doen we? Een workshop, waarbij je kunt kiezen uit drie varianten, wat leidt tot een hip en zelfgemaakt aandenken voor de aanstaande moeder (en haar kleine (b)engel)! Zorg dat de magen niet gevuld zijn, want voor lekkere hapjes en drankjes wordt gezorgd.
Als kers op de taart mag de mommy to be een cadeau uitzoeken in de winkel, t.w.v. €10,- maal het aantal deelnemers.

Interesse? Neem dan contact op om alle wensen te bespreken!

Info Muuskes Beek

Snoepwinkeltje! We houden wel van een stukje nostalgie!

Wist je dat we, sinds onze verhuizing naar de Bourgognestraat, een klein snoephoekje hebben vol snoepgoed van nu en van vroeger? Neem een mandje en vul deze met wat lekkers…Wij doen het in een mooi zakje voor je, je eigen snoepzakje net zoals vroeger! Nostalgie, want op onze plek kwamen vroeger al kindjes met hun gekregen centjes snoepjes uitzoeken bij ‘Pierre van Wis’. Dat konden we toch niet laten verdwijnen…

Actie Muuskes Beek

Shop mooie artikelen met 50% korting!

Het hele jaar door vernieuwen wij en onze merken hun collectie en assortiment. Daardoor zijn er soms kleuren en artikelen die net meer terugkomen, die we met een fikse korting van 50% korting verkopen! Stuk voor stuk mooie artikelen, waarvan besloten is dat bijv. de kleur uit het assortiment gaat of er aan de vormgeving net even iets veranderd wordt. Momenteel vernieuwt Koeka haar kleuren, waardoor de tinten ‘MINT’ en ‘TEA ROSE’ uit de collectie gaan. Met 50% korting dus! Sla je slag!

Over Muuskes

Op zoek naar mooie, originele, verantwoorde en kwalitatief goede producten voor echte kleintjes én de al wat oudere kindjes? Dan zul je zeker slagen bij Muuskes! We zijn altijd op zoek naar de laatste trends en nieuwste producten die zorgen voor dat instant feel of happiness! Je laatste baby-uitzet, accessoires die het nét even afmaken of een leuk kraamcadeautje, dan ben je bij ons aan het goede adres. Ook voor cadeaulijsten kun je bij ons terecht.

Ons assortiment bestaat uit een uitgebreid assortiment beddengoed en verzorgingsproducten, een groot aanbod in (houten) speelgoed, knuffels, kleding (t/m maat 98) en de mooiste boeken.

Merken die bij ons te vinden zijn, zijn Koeka – Lodger – Witlof for Kids – Djeco – Janod – Le Toy Van - Jellycat – Snoozebaby – Noeser – Moodstreet – PlanToys – Petit Monkey – Olli & Jeujeu- Play&Go – Wobbel – A Little Lovely Company – Sophie de Giraf – ZaZu – Suavinex.

Een snoepwinkeltje dus voor de mommy's to be, jonge moeders en hippe kids! Welkom!

Nieuws van Muuskes
31/05/2018

Muuskes Cadeaulijst

Online of in de winkel kiezen welk cadeau je geeft of krijgt! Bij Muuskes is het mogelijk om een cadeaulijst aan te leggen. Voordat jullie kleine (b)engel geboren wordt, komen jullie een keer op jullie gemak naar de winkel om de leukste artikelen uit te zoeken. Ditzelfde kan bijv. ook met verjaardagen of andere gelegenheden. De uitgezochte artikelen worden in een speciale cadeaumand apart gehouden in de winkel en in...

Lees verder

Bourgognestraat 14
6191 HZ, Beek

Woensdag 09:30 - 17:00
Donderdag 09:30 - 17:00
Vrijdag 09:30 - 17:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Volg ons op social media