Bouwtechnische keuring voor de aan- en verkoop van uw woning bij Designplanning.nl

01 mei 2019

Bouwtechnische keuring voor de aan- en verkoop van uw woning bij Designplanning.nl

Ook voor een Bouwtechnische keuring voor de aan- en verkoop van uw woning of gebouw bent u aan het goede adres bij DesignPlanning. Een bouwkundige keuring geeft u een feitelijk inzicht in de staat van het huis of gebouw. Een bouwtechnische inspectie geeft uitsluitsel over de kwaliteit van het huis of gebouw en over de staat van het onderhoud. Een bouwkundig onderzoek geeft u inzicht in de kenmerken en eventuele gebreken van een gebouw en de installaties. De inspectiegegevens bieden duidelijkheid over de conditie van het gebouw voor u en/of andere investeerders, maar ook voor andere partijen waar u mee samenwerkt. U heeft direct inzicht in de kracht en zwaktes van (kenmerken) uw huis of gebouw.

Mijn naam is Hans Hoedemaekers en ben de eigenaar/bouwkundige van DesignPlanning.nl, Bouwkundig Advies Bureau gevestigd te Puth in de provincie Limburg.

Ik heb meer dan 38 jaren ervaring als bouwkundige; zowel in het ontwerpen als het begeleiden van bouwwerken en woningen.

Hans Hoedemaekers, DesignPlanning.nl is opgenomen in het Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs (NRBI).

Het Nederlands Register voor Bouwkundig Inspecteurs is zowel voor de opdrachtgevers, als voor de gehele branche een goede ontwikkeling en een waarborg voor de kwaliteit van uw Bouwkundige Keuring!

https://designplanning.nl/home/aanvraag-bouwkundige-keuring

25 euro kortingsbon voor Bouwtechnische Keuring bij aan- en verkoop van uw woning!


*Wil je gebruik maken van deze aanbieding reserveer telefonisch o.v.v. WinWin Limburg.