‘Heel wassend Nederland leek zich af te vragen wat ons bezielden’

06 oktober 2019

‘Heel wassend Nederland leek zich af te vragen wat ons bezielden’

Aan de Afslag 45 bij de A2 ligt All-In-Carwash Echt. De oranje letters en het logo zijn vanaf de snelweg goed zichtbaar. Dat blijkt ook uit de klantenkring van de wasgelegenheid. Niet alleen mensen uit de regio weten de carwash te vinden. Ook Duitsers, Belgen en de politie zijn graag geziene gasten in de wasstraat.
Jasper de Brouwer en Justin Verkoelen nemen gezamenlijk de bedrijfsleiding op zich. De zaken gaan goed voor het bedrijf dat inmiddels twee jaar bestaat. De carwashsector was voor het duo tot een tweetal jaar geleden onbekend terrein, maar ondertussen is het duo helemaal thuis in hun vakgebied. “Toen we begonnen kenden we deze branche nog niet zo goed, maar door keihard te werken en overal bovenop te zitten slaagden we erin om ons verder te ontwikkelen. Inmiddels weten we hoe de techniek in elkaar steekt en kunnen we snel anticiperen op storingen en dergelijke”, stelt De Brouwer.

All-In-Carwash Echt is een opvallende verschijning. Het pand is immens en bevat volgens het duo “de langste wasstraat van Nederland.” De lengte van de volautomatische wasstraat is 72 meter. De kettingbaan meet 53 meter en binnen kan overdekt gestofzuigd worden. “Dat kan gratis en voor de regio is dat nieuw”, vult Verkoelen aan. “Dankzij de lengte van de wasstraat kunnen er sneller, meerdere voertuigen gewassen worden. Ook de waskwaliteit is beter. Het plan was om zo min mogelijk personeel in te hoeven huren en de machines vooral het werk te laten doen. Door de goede aanloop is dat er niet helemaal van gekomen”, lacht De Brouwer.