Restaurant 't Guliks Hoes

Over Restaurant 't Guliks Hoes

Beleef de ziel van Limburg in 't Guliks Hoes

Naast restaurant: Catering, bruiloften, doop- of communiefeesten, verjaardagen, bedrijfsuitjes en zelfs begrafenissen: Bij ’t Guliks Hoes bent u op het juiste adres. Wij hebben voor iedere samenkomst de juiste ruimte met de juiste sfeer. Daarom komt u voor zaalverhuur in Sittard ook naar ’t Guliks Hoes!

Het land van Gulik

Onder de oorspronkelijke dakspanten van de voormalige hooizolder hebben we ruimte voor een kleiner gezelschap (max. 60 ps) ingericht. In “Het land van Gulik”, zoals wij de oude hooizolder noemen, omringen de vervlogen eeuwen u in de rustieke bakstenen muren en het hoge plafond, waar de kenmerken van de oude boerderij goed zichtbaar zijn. Onze kroonluchters en smaakvol gedekte tafels maken van uw feest een intieme beleving.

De Willemzaal

Zoekt u zaalverhuur in Sittard voor uitbundige feesten en partijen? In “De Willemzaal” krijgen ze de ambiance die ze verdienen. Door de wandschilderingen komen oude tijden weer tot leven en kunt u de bourgondische levensstijl van toen bijna proeven! De menukaart is inmiddels aangepast aan de smaak van nu. Bruiloften, recepties, brunches en bedrijfsfeesten (max. 250 ps) zijn hier helemaal op hun plek. Als het moet, kan de Willemzaal in tweeën worden gedeeld.

Overdekt terras

De binnenplaats van onze Limburgse carréhoeve is overdekt en kan dienen als capaciteitsvergroting van “De Willemzaal” of als aparte ruimte voor het uitserveren van buffetten bij feesten. U kunt uw barbecuefeest hier geven, want door de gedeeltelijke overkapping valt uw barbecue nooit in het water. Een probaat middel tegen de grillige weergoden!

Restaurant en taveerne

Natuurlijk kunt u terecht in ons restaurant, dat de vierde ruimte van onze horecagelegenheid vormt. Deze ruimte kan eveneens worden afgehuurd. De ernaast gelegen taveerne is goed voor een aperatiefje of drankje vooraf en kan ingericht worden voor het uitserveren van buffetten.

Ophoven 1
6133 XP, Sittard

Woensdag 17:00 - 22:00
Donderdag 17:00 - 22:00
Vrijdag 17:00 - 22:00
Zaterdag 17:00 - 22:00
Zondag 16:00 - 22:00
Keuken sluit om 20:30
Volg ons op social media