Gift TommieGroep.nl Stein

Ontvang een gerecht van uit huis! Kom Preuve bie Café-Preuverie 't Pintelierke

Nieuw in Stein: KomPreuve! Bie Café-Preuverie 't Pintelierke

Vrijdag vanaf 16u / zondag vanaf 12u

Ontvang één gerecht van het huis via WinWin Limburg!

Reserveer online op kompreuve.nl of 046-4336618
Reserveer link: https://kompreuve.nl/reservere...

Over TommieGroep.nl

TommieGroep.nl vertegenwoordigt vier bedrijfsonderdelen die allen actief zijn in de gastvrijheid’s branche. Door deze disciplines te koppelen binnen één onderneming zorgen wij voor een naadloze overgang in alle facetten die u passeert bij de organisatie voor iedere gelegenheid. Thuis, bij ons in Zalencentrum Kerensheide, het ASTA Theater in Beek of wellicht bij u op de zaak, voor ons is geen opdracht te gek.

Met minimale middelen, het maximale bereiken. Dit is wat wij sterk naar voren brengen binnen onze onderneming TommieGroep.nl.

Twee andere belangrijke pijlers zijn Kruisbestuiving en Beleving. Door deze en andere belangrijke facetten op de juiste manier samen te laten smelten, leveren wij de kwaliteit op het niveau wat u van ons als leverancier van all-in concepten mag verwachten.

Openheid van zaken naar onze gasten, klanten en relaties; de basis voor een goede vertrouwensband waarin wij vooruitstrevend en constructief (mee)denken in oplossingen. Dit samen maakt Tommiegroep.nl een stabiele partner voor nu en voor later!

TommieRent.nl is een organisatie die sinds 2008 actief is in het verhuren van audiovisuele middelen en evenementen goederen zoals biertapinstallaties, koelingen, meubilair en servies. In combinatie met onze drankenhandel leveren wij het complete pakket voor een geslaagd evenement op locatie voor organisaties en bedrijfsleven.

Met onze kanjers van TopBediening.nl Horeca Personeel nemen wij ook al uw praktische zorgen uit handen. Ons team van enthousiaste en ervaren horecamedewerkers serveren, bedienen en ontvangen uw gasten met een vriendelijke lach. Zij bereiden alles voor en ronden alles netjes af.

Kiest u voor een gelegenheid buiten de deur,dan is onze evenementenlocatie Zalencentrum Kerensheide bijzonder geschikt voor feesten, partijen, koffietafels, borrels, evenementen en recepties. Deze accommodatie beschikt over meerdere feest en vergaderzalen en ook de bar is zeer geschikt om uw gasten te ontvangen in een gezellige, informele sfeer.

Voor een exclusieve locatie bevelen wij het ASTA Theater in Beek van harte aan. Deze zaak is bij uitstek de ideale locatie voor alle soorten evenementen. Variërend van 50 tot 800 gasten bieden wij tal van mogelijkheden omtrent feesten, bedrijfs- en verenigings- evenementen.

Kortom alles onder één dak & voor iedere gelegenheid de juiste keuze!

Nieuws van TommieGroep.nl
23/07/2018

Kom preuve bie Preuverie 't Pintelierke in Stein

Sinds kort zijn wij van start gegaan met ons nieuwe concept in Stein; Preuve! Middels onze site (www.kompreuve.nl) stellen wij uw nieuwsgierigheid graag op de proef, we hopen u namelijk snel te mogen begroeten om u met veel enthousiasme te vertellen over onze prachtige kaart die u meer vertelt over ons breed assortiment speciaalbieren, ambachtelijke gerechten en nieuwe koffieconcept. Wij verheugen ons op uw bezoek, reserveert u even om teleurstelling te voorkomen? Hartelijke...

Lees verder

Schineksstraat 11
6171 AM, Stein

Zalencentrum Kerensheide & Café/Preuverie ’t Pintelierke
Adres: Schineksstraat 11, 6171 AM Stein
Dinsdag 19:00 - 02:30 (hele jaar)
Vrijdag 16:00 - 00:00 (hele jaar)
Zondag 12:00 - 22:00 (mei-september)
ASTA Theater Beek Op afspraak
Adres: Markt 6a, 6191 JG Beek
TommieRent.nl & Evenementen Op afspraak
Adres: Haven 20, 6171 EG Stein

Markt 6A
6191 JG, Beek

ASTA Theater Beek Op afspraak

Keerenderkerkweg 50
6171 VL, Stein

TommieRent.nl & TopBediening.nl Op afspraak
Volg ons op social media