Actie Kasteel Limbricht Limbricht

Wandeltocht met vlaaiproeverij & kopje koffie!

Kasteel Limbricht vlaaiproeverij

Combineer nu een wandeltocht door het prachtige Limburgse landschap met een heerlijke vlaaiproeverij.

De vlaaiproeverij kost slechts €5,50. Hiervoor krijgt u een lekkere kop koffie en kunt u 3 verschillende stukjes vlaai proeven.
Dit alles zal plaats vinden in het proeflokaal op kasteel Limbricht. Op deze unieke locatie kunt u sfeervol genieten van de ambiance die historie uitademt. Het proeflokaal bevindt zich midden in het hart van het landgoed. Naast de vlaaiproeverij kunt u ook genieten van de overige gerechten van onze bourgondische kaart. Hierop staan de lekkerste gerechten op met ingrediënten uit de regio.


*Wil je gebruik maken van deze aanbieding print de voucher / reserveer o.v.v. WinWin Limburg of laat de unieke code (in de App) aan de ondernemer zien.

Over Kasteel Limbricht

Kom heerlijk tot rust op de unieke locatie van Kasteel Limbricht. Het Kasteel is onderdeel van een prachtig landgoed en straalt veel warmte en sfeer uit. In het hart van het landgoed vindt u ons eigentijds ingericht proeflokaal, hier kunt u veel lekkers bestellen van onze bourgondische kaart. Wij werken met dagverse producten en halen de groenten en kruiden uit onze eigen kas. Nieuwsgierig naar hoe dit smaakt? Kom lekker proeven in het sfeervolle proeflokaal.

Nieuws van Kasteel Limbricht
10/05/2019

Kasteel Limbricht wordt multifunctioneel horecabedrijf

In de voorburcht was hij al actief, maar nu gaat horecaondernemer Igor Stel ook Kasteel Limbricht exploiteren. De uit 1622 stammende motteburcht wordt de komende tijd getransformeerd tot multifunctionele horecagelegenheid, meldt De Limburger. Daarmee komt er een einde aan de leegstand van de burcht. Stel sluit daartoe binnenkort een tienjarig huurcontract af. Eigenaar van Kasteel Limbricht, de lokale stichting SKL, geeft aan blij te zijn met de nieuwe bestemming van het...

Lees verder

28/03/2019

Kasteel Limbricht opent de poorten voor opera

De binnenplaats van kasteel Limbricht wordt het toneel voor de opera Die Zauberflöte van Mozart. Het Duitse gezelschap Opera Classica Europa (OCE) komt op 20 juli voor de drie uur durende openluchtvoorstelling naar Limbricht. Adellijke familiesDe contacten met OCE zijn gelegd door bestuurslid Frank Keysers van de stichting die kasteel Limbricht beheert. Keysers kwam bij het operagezelschap uit door zijn contacten met een van de adellijke families die het kasteel vroeger in...

Lees verder

Allee 1
6141 AV, Limbricht

Maandag 10:00 - 22:00
Dinsdag 10:00 - 22:00
Woensdag 10:00 - 22:00
Donderdag 10:00 - 22:00
Vrijdag 10:00 - 22:00
Zaterdag 10:00 - 22:00
Zondag 10:00 - 22:00
Volg ons op social media