Info Balter Audio Video Sittard

Balter blijft Balter!


Balter, aangesloten bij Euronics (United Retail Nederland) gaat vanaf nu Electroworld Balter heten. Alles blijft gelijk. Personeel, klantenservice, zelfs de inkoop organisatie. Alleen binnen de organisatie zijn er wat veranderingen. De klant zal hier weinig van merken.
Het grote voordeel voor de klant is dat Electroworld, waarvan in Nederland meer dan 340 vestigingen zijn, meer kan concurreren met de grote ketens. Ook de uitstraling en de reclame zal meer impact bieden, maar dan wel met de uitstekende service van uw lokale handelaar. Balter blijft dus Balter wat het klantencontact en de service betreft.

Het assortiment wordt nu nog groter en uitgebreider. Naast de samenwerking met Vobiscomputers, laptops, pc’s op maat, tablets e.d. kunnen wij nu nog meer en uitgebreider witgoed bestellen, bezorgen en installeren, zoals wasmachines, drogers, koelkasten, magnetrons, vaatwassers enz. Ook verzorgen wij inbouwapparatuur voor U. Uiteraard nemen wij het oude toestel nog steeds kosteloos retour. In eigen beheer blijven wij daarnaast alle reparaties zelf verzorgen. Ook de reparaties van laptops en computers.
Balter staat al meer dan 60 jaar bekend om goed advies, klantvriendelijke benadering, professionele vakkennis, leveringen aan huis en een perfecte service. Electroworld Balter zal al deze eigenschappen gegarandeerd continueren. De klant blijft koning. Neem gerust eens een kijkje op onze vernieuwde website (elk moment live) of kom naar de winkel in de Paardestraat te Sittard. Het oude vertrouwde adres, alleen nu met een nieuwe uitstraling van Electroworld Balter.

Gift Balter Audio Video Sittard

Gratis installatie en thuisbezorging bij aankoop van een tv!

Bij aankoop van een tv gratis installatie!
Geef aan dat je via WinWin komt!

Toestel wordt bij u thuisbezorgd, aangesloten en geïnstalleerd.
Eventueel op wifi en randapparatuur aangesloten.
Ook kijken wij u antenne signaal na en controleren uw wifi signaal.

Dit allemaal voor vakkundige monteurs en een eigen buitendienst ploeg.

Bekijk ons aanbod: https://www.euronics.nl/beeld-...


*Wil je gebruik maken van deze aanbieding reserveer telefonisch o.v.v. WinWin Limburg.

Gift Balter Audio Video Sittard

Gratis levering bij aankoop witgoed (koelkast, wasmachine etc.)

Geef aan dat je via WinWin komt!

Gratis standaard levering bij aankoop witgoed (koelkast, wasmachine en ander witgoed).

Bekijk ons aanbod op: https://www.euronics.nl/huisho...


*Wil je gebruik maken van deze service bel telefonisch o.v.v. WinWin Limburg.

Over Balter Audio Video

Audio & Video Specialist al meer dan 55 jaar.

In Sittard en omstreken is Balter Audio Video inmiddels een kwaliteitsbegrip.
Naast het aanbieden van kwalitatief goede producten, hebben we er een erezaak van
gemaakt onze klanten correct te behandelen en goed te informeren.

Dat onderscheidt ons van internetaanbieders, ketens en grootwinkelbedrijven. Door onze
eigen werkplaats kunnen wij u een goede aftersales service bieden. We zijn aangesloten bij een inkoopcombinatie genaamd Electroworld. Het grote voordeel voor de klant is dat Electroworld, waarvan in Nederland meer dan 340 vestigingen zijn, meer kan concurreren met de grote ketens. Ook de uitstraling en de reclame is goed verzorgd, maar dan wel met de uitstekende service van uw lokale handelaar. Onze service krijgt u er gratis bij.

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van Audio & Video, maar wist U dat wij ook witgoed verkopen van alle grote merken? En indien op voorraad, levering en plaatsing binnen 1 tot 2 werkdagen.

Ook op het gebied van ICT hebben wij U iets te bieden.
Door onze samen werking met Vobis Computers, hebben wij het volledige assortiment in PC/Laptop/Tablet’s en accessoires hiervan. Ook zijn we Apple verkooppunt.

Nieuws van Balter Audio Video
12/03/2019

Balter blijft Balter! Feestelijke Heropening op 19 maart

Feestelijke Heropening: Kom op 19 maart naar Balter.We hebben verschillende aanbiedingen met Sint Joep + hapje en een drankje. Balter, aangesloten bij Euronics (United Retail Nederland) gaat vanaf nu Electroworld Balter heten. Alles blijft gelijk. Personeel, klantenservice, zelfs de inkoop organisatie. Alleen binnen de organisatie zijn er wat veranderingen. De klant zal hier weinig van merken. Het grote voordeel voor de klant is dat Electroworld, waarvan in Nederland meer dan 340...

Lees verder

Paardestraat 57
6131 HB, Sittard

Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Volg ons op social media